Cakesmash / Verjaardagsshoot


Mijn passie is  het fotograferen van kinderen.  Ik vind het prachtig om de puurheid van het kind vast te leggen. Wat ik ook belangrijk vind is dat een fotoshoot voor het kind  een feestje moet zijn. Niks moet! Daarom neem ik ook alle tijd om kleine kinderen te fotograferen.

Een cakesmash is een fotoshoot speciaal gericht op de verjaardag van je kindje. Vaak wanneer je kindje 1 jaar wordt maar steeds vaker worden deze leuke fotoshoots gedaan bij 1, 2, 3, 4, 5 etc. jarigen. 

Geweldig leuk om zo het nieuwe levensjaar vast te leggen.

Samen overleggen we welk thema het gaat worden. Een verjaardagshoot kan met taart, popcorn, donuts, spaghetti, pannenkoeken, verf, snoep en ga zo maar door. Je kunt het zo gek niet bedenken.

De meeste kinderen moeten  even wennen aan de situatie en aan mij en aan de camera. Op een speelse manier betrek ik de kinderen bij het fotograferen zodat er een ontspannen sfeer ontstaat. 

Geduld is een schone zaak.

Een kinder shoot vind plaatst bij u thuis of ergens op locatie.


De shoot is incl.  10 digitale bestanden.

een  cakesmash voor 1 kind  kost

    185,-  

excl. taart. Umag deze zelf maken of kopen. Ik kan ook een taart regelen voor 30,- euro   

excl. reiskosten

  
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram